6 & 7 OKTOBER 2019 Broodfabriek, Rijswijk
De Dibevo-Vakbeurs: al 80 jaar het belangrijkste vakevent voor huisdierprofessionals in Nederland Vraag perskaart aan

DIBEVO-VAKBEURS 2019

Fit for the future

Na het succesvolle Dibevo University in 2018, vindt op 6 en 7 oktober 2019 weer een echte Dibevo-Vakbeurs plaats. Een beurs die draait om productpresentaties, netwerken, ideeën opdoen, producten inkopen, en ervaringen en inzichten delen.

Werk je aantoonbaar voor een krant, tijdschrift of online magazine? Vraag dan hier een gratis perskaart aan.

De Dibevo-Vakbeurs wordt gesponsord door:

Beeztees     Gebr. de Boon      Happy Dog      Oase      Petrebels

  • “ De nieuwe producten op de vakbeurs vasthouden en in het echt zien is gewoon fantastisch. Zo weet je wat je voor een klant kunt bestellen als hij daarom vraagt, mocht je het niet in de winkel hebben. ”
    Cindy van der Steen Deurloo’s Poedelparadijs
  • “ Ik vind het altijd weer leuk om te zien hoe alle producten geëtaleerd worden. Daardoor kom ik op ideeën die ik kan vertalen naar onze eigen winkel! ”
    Loeke van Hoorn Van Hoorn dierenspeciaalzaak
  • “ De locatie en ambiance van de beurs in Rijswijk is geweldig. Het was gezellig druk. Weer een aantal nieuwe zaken gevonden die wij goed kunnen gebruiken! Geweldig georganiseerd! ”
    Wim Kattenhotel Tante Betje

Persinformatie

Persberichten

DIBEVO-VAKBEURS TOONT DE ULTIEME VERLEIDERS

Gezellig zakendoen in je moerstaal

Amersfoort, augustus 2019 – De economie groeit nog steeds, maar elke ondernemer merkt het: in de praktijk kost het meer werk, tijd en ondernemerslust om dezelfde resultaten ‘als vroeger’ te bereiken. Met welke producten kun je klanten van de luie bank naar je zaak krijgen? Welke producten zijn de ‘winners’ van de winkelvloer? Wat zijn de ultieme verleiders om klanten aan je te binden en hoe doe je dat dan? Wil je antwoorden of een visie op deze vragen? Kom dan op 6 of 7 oktober naar de Dibevo-Vakbeurs en leg ze voor bij de exposanten. En nip ondertussen even aan je gratis koffie en eet een gratis broodje.

In je moerstaal

De Dibevo-Vakbeurs is heerlijk informeel en… Nederlandstalig. Dus geen Franse exposant die je als een inspector Clouseauin onbegrijpelijk Engels een product uitlegt. Op de Dibevo-beurs kun je bijna 100 leveranciers spreken in je moerstaal. Dat praat een stuk gemakkelijker, zeker als het om nieuwe producten gaat.

Sneak preview met drie exposanten

Wat kunnen bezoekers van de beurs verwachten? Het zijn natuurlijk vooral de exposanten zelf die daar antwoord op kunnen geven. Dibevo heeft drie mini-vlog-interviews verloot onder de deelnemende bedrijven. De opnames zijn inmiddels achter de rug en vanaf eind augustus komen de video’s online op dibevo.nlen de beurswebsite dibevovakbeurs.nl. In de video’s geven de exposanten een sneak preview wat bezoekers kunnen verwachten en waarom een beursbezoek een mustis voor elke serieuze huisdierenspecialist.

Gratis eten, drinken en parkeren

In tegenstelling tot de vorige editie (2017) is al het eten en drinken op de Dibevo-Vakbeurs helemaal gratis. Om 8.00 uur staat er bovendien een klein ontbijtje (koffie/croissantje) voor bezoekers en exposanten klaar. Ook gratis. Ideaal om eventuele files te vermijden en lekker vroeg aan het beursbezoek te beginnen. Ook parkeren in de nabijgelegen parkeergarage is inbegrepen in de ticketprijs.

7 euro korting bij voorregistratie, gratis toegang voor Dibevo-leden

De toegang tot de Dibevo-Vakbeurs kost 25 euro. Bezoekers die zich vooraf registreren op dibevovakbeurs.nlkrijgen 7 euro korting op de ticketprijs en betalen dan nog maar 18 euro. Bedrijven die lid zijn van Dibevo hebben een ledencode ontvangen die goed is voor vier gratis toegangskaarten.

Openingstijden

zondag 6 oktober: 9.00 – 18.00 uur
maandag 7 oktober: 9.00 – 19.00 uur

De Dibevo-Vakbeurs is niet toegankelijk voor kinderen onder de 16 jaar en honden. Assistentie- en blindengeleidehonden zijn natuurlijk wel welkom.

Noviteitengalerij

Ook deze editie van de vakbeurs kent een noviteitengalerij. Hier toont elke exposant zijn beste of meest innovatieve product. De bezoekers bepalen welke exposant de ‘best of show-award’, ofwel de prijs voor het beste en/of meest innovatieve product van de Dibevo-Vakbeurs 2019, krijgt uitgereikt. Iedereen kan ter plekke zijn stem uitbrengen. Elke beursdag verloot Dibevo een airfryer. Handig voor thuis of… voor in de zaak om klanten te verrassen!

Exposeren tegen kostprijs

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor bedrijven die willen exposeren op de beurs. Dibevo-leden hebben daarbij een streepje voor: zij kunnen standruimte tegen kostprijs inkopen. Uitgebreide informatie, een plattegrond en een inschrijfformulier is te vinden op de website dibevovakbeurs.nl

Over Dibevo

Dibevo is de landelijke brancheorganisatie voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janny Freriks, manager projecten, tel. 033 - 450 6112 of e-mail: vakbeurs@dibevo.nl

 

 


DIBEVO 2019: GROTERE BEURSVLOER EN GRATIS CATERING

Thema vakbeurs: Fit for the future

Amersfoort, mei 2019 – In de even jaren ‘kennis’ en in de oneven jaren ‘producten’, dat is de lijn die brancheorganisatie Dibevo aanhoudt bij de organisatie van haar jaarlijkse events voor huisdierenprofessionals. Na het succesvolle kennisevent Dibevo University in 2018 vindt dit jaar weer een echte Dibevo-Vakbeurs plaats waarbij de focus volledig op producten ligt. De organisatie heeft twee grote veranderingen doorgevoerd: de beurs is anderhalf keer zo groot dan de editie van 2017 en alle eten en drinken is dit jaar inbegrepen in de toegangsprijs. De Dibevo-Vakbeurs vindt plaats op 6 en 7 oktober 2019 in de Broodfabriek in Rijswijk.

Toekomstproof

“Er zit weer schot in de zaak”, zegt Dibevo-voorzitter Joost de Jongh. “De economie is op stoom, de werkloosheid historisch laag en er liggen volop kansen voor een gezonde business. De voorwaarde is dat je flexibel genoeg bent om in te spelen op alle toekomstige veranderingen. Vandaar ook het thema van deze vakbeurs: ‘Fit for the future’. Als organisatie hebben we gemerkt dat juist de leveranciers met een toekomstvisie zich pijlsnel hebben aangemeld als exposant. Het mooie is dat bezoekers van de vakbeurs kunnen leunen op de kennis van deze leveranciers. Zij hebben immers marktonderzoek gedaan en weten of er ruimte is voor hun producten in de specifieke markt of op de locatie waarin de bezoeker opereert”, aldus de Jongh.

11.000 m2 beursvloer

Door de toegenomen vraag naar standruimte is het aantal vierkante meters beursvloer ten opzichte van de editie van 2017 uitgebreid van 7000 naar 11.000 m2, verdeeld over twee hallen. “Vergis je niet over de omvang van de Dibevo-Vakbeurs”, benadrukt De Jongh. “In twee dagen tijd wordt er voor miljoenen euro’s aan huisdiervoeders en huisdierbenodigdheden verkocht aan meer dan 2.000 afnemers met een dierenspeciaalzaak, tuincentrum of een ander huisdiergerelateerd bedrijf. Ik durf wel te beweren dat het voor leveranciers een gemiste kans is als je hier geen onderdeel van uitmaakt. Bovendien is er al standruimte beschikbaar vanaf 6 m2.”

Gratis eten, drinken en parkeren

Tijdens de Dibevo-Vakbeurs is alle eten en drinken helemaal gratis. Om 8.00 uur staat er bovendien een klein ontbijtje (koffie/croissantje) voor bezoekers en exposanten klaar. Ook gratis. Ideaal om eventuele files te vermijden en lekker vroeg aan het beursbezoek te beginnen. Ook parkeren in de nabijgelegen parkeergarage (50 meter van de Broodfabriek) is inbegrepen in de ticketprijs.

Entreeprijzen

De toegang tot de Dibevo-Vakbeurs kost 25 euro. Bezoekers die zich vooraf registreren op dibevovakbeurs.nl krijgen 7 euro korting op de ticketprijs en betalen dan nog maar 18 euro. Bedrijven die lid zijn van Dibevo ontvangen een ledencode die goed is voor vier gratis toegangskaarten. Voor extra kaarten betalen leden 15 euro.

Openingstijden

zondag 6 oktober: 9.00 – 18.00 uur
maandag 7 oktober: 9.00 – 19.00 uur

De Dibevo-Vakbeurs is niet toegankelijk voor kinderen onder de 16 jaar en honden. Assistentie- en blindengeleidehonden zijn natuurlijk wel welkom.

Noviteitengalerij

Ook deze editie van de vakbeurs kent een noviteitengalerij. Hier toont elke exposant zijn beste of meest innovatieve product. De bezoekers bepalen welke exposant de ‘best of show-award’, ofwel de prijs voor het beste en/of meest innovatieve product van de Dibevo-Vakbeurs 2019, krijgt uitgereikt. Iedereen kan ter plekke zijn stem uitbrengen. Elke beursdag verloot Dibevo meerdere prijzen.

Over Dibevo

Dibevo is de landelijke brancheorganisatie voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janny Freriks, manager projecten, tel. 033 - 450 6112 of e-mail: vakbeurs@dibevo.nl

Beeldmateriaal

Beursfoto’s

Klik op de afbeelding om foto’s te bekijken en te downloaden. Bij elke foto graag vermelden: Foto: Norbert Waalboer.

DIBEVO_BEURS_2017_MG_0309

Beeldmerk

Klik op het beeldmerk voor verschillende versies en bestandsformaten van het vakbeursbeeldmerk.

Beeldmerk-Dibevo-Vakbeurs-met-grasparkiet-v2

Praktische informatie

Openingstijden

Zondag 6 oktober: 9.00 – 18.00 uur
Maandag 7 oktober: 9.00 – 19.00 uur

De zaal waar het 'klein ontbijtje’ wordt geserveerd is vanaf 8.00 uur open.

Let op: de Dibevo-Vakbeurs is niet toegankelijk voor kinderen onder de 16 jaar en honden. Assistentie- en blindengeleidehonden zijn natuurlijk wel welkom.

Locatie

De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk

Download de routebeschrijving

Parkeren

Op zondag 6 oktober is er veel openbare parkeerruimte beschikbaar in de directe omgeving van de Broodfabriek. Daarnaast kun je parkeren op parkeerplaats P2 naast de Broodfabriek of in de schuin tegenover gelegen parkeergarage (50 meter lopen).

Op maandag 7 oktober is parkeren op de openbare weg een minder handige optie. Je kunt het best parkeren op parkeerplaats P2 naast de Broodfabriek of in de schuin tegenover gelegen parkeergarage.

Parkeren in de parkeergarage (Van Gijnstraat-Verrijn Stuartlaan; 50 meter van de Broodfabriek) is gratis voor vakbeursbezoekers. Uitrijkaarten zijn niet nodig. Er staat een parkeerwachter.

plattegrondje-rondom-broodfabriek

OV-reisinformatie

Check voor vertrek de actuele situatie op het spoor

Looproute vanaf Station Rijswijk
Vanaf NS station Rijswijk loop je in 7 minuten naar de Broodfabriek. Stap uit op station Rijswijk en neem de uitgang richting de stationshal die uitkomt op de Sir Winston Churchilllaan. Ga rechtsaf en loop de Lange Kleiweg op. Ga linksaf de Visseringlaan in en bij de stoplichten rechts de Volmerlaan op. De hoofdingang bevindt zich na 100 meter lopen aan je rechterhand. Bekijk de route in Google maps

Bus/Tram: halte direct voor de hoofdentree
Buslijn 30: Halte Volmerlaan (Naaldwijk – Zoetermeer)
Buslijn 50: Halte Volmerlaan (Den Haag – Zoetermeer)
Buslijn 51: Halte Volmerlaan (Den Haag – Delft)
Tramlijn 17: Halte Volmerlaan/Visseringlaan (Statenkwartier – Wateringse Veld)

Wie zijn de bezoekers?

Het overgrote deel van de bezoekers aan de Dibevo-Vakbeurs is werkzaam in de detailhandel (70%). Het resterende deel van de bezoekers is een mix van met name dierenpensionhouders, trimsalons en leveranciers, maar ook hondenuitlaatservices, hondenscholen, bouwmarkten met afdeling dier/tuin, fokkers, uitzendorganisaties en pers.
 
NB: de Dibevo-Vakbeurs is niet toegankelijk voor kinderen onder de 16 jaar en honden. Assistentie- en blindengeleidehonden zijn natuurlijk wel welkom.

70% van de bezoekers komt naar de beurs voor nieuwe producten en beursaanbiedingen. Vraag perskaart aan

Exposantenlijst

Tot nu hebben de volgende bedrijven zich ingeschreven voor deelname aan de Dibevo-Vakbeurs:

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid zoals beschreven in het privacy statement. Je kan cookies ook niet accepteren.